Julafton och hela faderullan!

Jamen hejhej! Såg att rätt så många hade kollat in här dagen efter julafton, förmodligen för att se vad jag hade fått i julklapp? Hehe, sorry to dissapoint you och inte skriva någonting. Dumma mig. (Skriver det i ett annat inlägg, senare!)

Jag har iallafall under de senaste... veckorna (?) gjort massa kul som tillexempel gått i skolan, råpluggat, varit i stan med Alice Lindmark och handlat julklappar, firat minijul hos pappa och sedan riktig jul hos mamma med syster, morbror, moster, kusin, Alice Magnusson, mamma, anton och victor, varit i stan en snabb sväng med la familia, varit i Sundsvall hos farmor och firat en jul till, varit på/i Birsta osvosv.

Inatt sov min Adrian här, det var myspys! Nu blire typ... varma mackor med köttfärs på till middag? pappa och hans ideer. Fast det lät rätt gott ändå, hehe. Imorn åker jag till Åre med Sofie och kollar in mellandagsrean och köper mina EFTERLÄNGTADE TRÖJOR!!! Sedan kommer mina kusiner Elina och Jonathan och deras mamma och min farbror hit på kvällen och stannar till nyårsdagen!


Ha det så braaaa!