Släkten är bäst

Hejhejhej!

Har egentligen inte jättemycket att säga. På veckorna jobbar jag som vanligt, verkligen askul! Har fått vara mycket uppe på "stora" skolan nu istället för nere på småskolan/fritids, väldigt kul. Speciellt mattelektionerna.

Efter skolan/jobbet denna vecka har jag varit med Oskar som vanligt. I fredags kväll åkte han till Fåker. Minns faktiskt inte vad jag gjorde då, men var iallafall väldigt trött så somnade med kläderna på ganska tidigt.

Igår (lördags) var jag, Mathilda och Rebecca till Åre och fikade på Åre bageri! Det var mysigt! Sen åkte vi hem. På kvällen kom mina kusiner Elina och Jonatan, deras mamma Jessica och min farbror Jukka. Dom + pappa var och vandrade till blanktjärn på förmiddagen. Jag skulle egentligen också med men det var så tråkigt väder så sket i det.

Vi fick hem en bubbelpool också som vi började värma upp direkt och nu har den värmts upp till 31 grader och det har gått typ sådär 15-18 timmar nånting kanske? -.- 1 grad i timmen.. Men så nu blir det bada av dess like här hos the Huttunen/Håkansson/Öhrström/Fernandez!

På kvällen skjutsade jag en elev till en kompis på fest (😅), sen åkte jag och skulle hämta Bella och Mathilda + kolla på Bellas nya lägenhet!!! Sen åkte eleven med oss tillbaka till kompisen som bor typ granne med mig och då stannade vi till där också och kollade läget. Träffade massa elever 😂😂😂 sen åkte vi hem, satt i bilen och prata i 100 år och sen åkte jag och lämnade Mathilda, sen skulle jag lämna Bella men så satt vi och pratade i typ en timme till 😂

Idag åkte kusinerna hem oc jag sitter och kollar tv. Mysig helg har det varit!