Skoterhelg och jobbvecka!

Hejsan! Nu är det ju redan torsdag men måste bara berätta om min braiga helg. I lördags var jag, Oskar, Bella och Adam ute och åkte skoter. Det var inte jättefint väder men vi åkte typ 5 mil iallafall. Grillade korv i en "stuga" och sådär.

På söndagen var det SUUPERFINT väder så vi bestämde oss för att dra ut och åka igen! Vi 4åkte till skidstugan som ligger typ 1,5 mil mitt ute i skogen (skotervägen) och bara är öppen på söndagar och det var väldigt mycket folk där! Många skidåkare och några som hade kört skoter dit. Fikade där och sen drog vi hemåt igen. Blev ca 3 mil där fram och tillbaka. 

Sen runt kl 15 åkte jag, Oskar och JENNY till Sällsjö (där vår stuga ligger) på skoter. Alltså... Pappa sa att det var ungefär 2,5 mil dit. Vi åkte dit kl 15 och kom fram runt 16:30(?). Heeeelt slut när vi kom fram, så ville inte köra tillbaka men var tvungna. Jenny åkte bil med övriga familjen hem och jag och Oskar satte oss på skotrarna igen och drog iväg. När vi hade åkt 1,5 mil fick Oskar soppatorsk så då fick vi bogsera den skotern den vägen som var kvar. Problemet var ju bara att det INTE var några 2,5 mil utan 4,5 mil visade det sig (nollställde mätaren för att kolla, pappa trodde inte på oss när vi sa att det måste vara längre än 2,5 mil)!!! Så vi åkte 9 mil!! Kom hem kl 19 igen! Ont i hela kroppen så i måndags kunde jag knappt ta mig upp ur sängen. Känseln i tummen försvann också men kom tillbaka igår (onsdag). Åkte alltså 17 mil sammanlagt...

Jaja, den här veckan har jag jobbat i 3-6an varje dag! Ska nog göra det nästa vecka också då det är en som är pappaledig. Det är så himla kul att vara med barn!!! Idag var vi och kollade fotboll typ 70% av dagen. Fairplay cup. MÖRSIL VANN!!! Det hade inte hänt på många år tydligen så det var kul! Jaja nu ska jag packa för imorgon åker jag och Oskar till Söderhamn!