10 sanningar om mig

1. Jag var snabbtänkt när jag var liten och hade alltid roliga kommentarer till allt har jag fått höra av mina föräldrar och kompisars föräldrar. Blir typ blygare och blygare med åren haha.

2. Gråter ALLTID till filmer och tv-program nu för tiden. Kan vara allt från att en pappa säger att han älskar sitt barn till att någon får någonting/hjälper någon till att någon dör. -.-

3. Jag blir väldigt lätt avundsjuk om jag tycker om en person tillräckligt mycket. När jag träffar någon jag tycker om så börjar jag tänka på hur det skulle vara att mista den personen och tänker att jag hellre vill skita i det hela och aldrig umgås med den igen. Bara för att slippa det jobbiga ifall man någon gång skulle mista den personen.

4. Det bästa jag vet är att resa. Älskar tiden med familjen när man är borta från alla problem. Mina drömresemål är USA, Mexico och Afrika!

5. Jag blir jättelätt brun när jag är utomlands, men när jag är där tycker jag inte att jag blivit brun alls. Ser det först när jag kommit hem och jämför mig med svennar och då tycker jag att jag är pinsamt brun och önskar att jag inte solat så mycket. HAPPENS EVERY TIME!!!

6. Det finns ingen på denna jord som jag känner att jag kan berätta allt jobbigt för och prata med på riktigt. Jag skulle verkligen vilja ha, men jag har svårt att lita på folk och hatar att tynga ner andra med mina problem. Då lyssnar jag hellre.

7. Jag drömmer ofta "mardrömmar". Inte spök-mardrömmar utan verklighetsmardrömmar. När jag vaknar är jag jättearg och känner för att gå och mörda någon.

8. Jag hatar folk som är otrogna. Seriöst det är typ det värsta jag vet. Kan man inte hålla sig till en person ska man fan inte ha ett förhållande (blir arg bara jag tänker på det).

9. Jag har en extrem fobi för sjögräs! Simmade i en sjö när jag var liten och fastnade i sjögräs från botten och kunde inte komma loss direkt. Kändes som att jag skulle drunkna.

10. Jag KAN INTE (helt omöjligt!!) tycka att en kille är snygg om han inte beter sig bra.