Sundsvall, mellandagsrea, ännu mer Oskar, Kälarne

Ja, åkte till Sundsvall där den 23:e, fick köra för pappa var så trött. Kom fram sent, åt middag, kollade tv, sov. På julafton vaknade jag rätt tidigt och duschade och fixade i ordning mig, sen kom alla kusiner lite senare och så åt vi massa mat som vanligt och spelade kort och öppnade julklappar. Den 25:e skulle vi åka och shoppa massa på Birsta men när vi kom dit stod det EN enda bil på parkeringen haha (det var inte öppet alltså...). Kom ändå hem 1000 kr fattigare. Men jaja! Spelade kort och så på kvällen.

Den 26:e kom OSKAR till farmor! Wihooo! Så var med honom, spelade kort med alla, fikade, åkte till kusinerna och firade Jonatan som fyllde 14 "idag" (28:e) osvosvosv.

Den 27:e åkte jag, Anton, Victor och Oskar till Kälarne med Oskar! Här var en hel hög med människor. Syster + pojkvän Fred, 2 plastsystrar + en pojkvän Omar + en liten bebisEmmett, mamma och Jonas. Vi gjorde inte så jättemycket men det var mysigt! På kvällen åkte Oskar hem eftersom han skulle jobba idag :((

Idag klev jag upp tidigt av att jag frös som satan. Var verkligen iskallt i rummet jag sov i. Men la mig sen igen när jag fick någon liten grej som sprutade ut värme. Plastsystrarna åkte hem, jag Patrice, Fred, Anton och Victor drog till hockeyplanen och höll på att frysa ihjäl, sen åt vi på mammas jobb med Jonas!

Åkte hem, gjorde nåt, sen har vi suttit i FLERA TIMMAR och spelat monopol! Jag vann ganska rejält också 😁😁😁😁😁 hade 50 miljoner kr på kontot, 5 hotell, typ 15 hus och alla fastigheter. Trots massa fusk från deras sida...




Fin.