Norrköping och SPANIEN

Hej alla godingar! Befinner mig som sagt var i Norrköping just nu (visst har jag skrivit det?). I torsdags när vi kom hit så kom vi ganska sent så blev mest att vi åt och la oss typ. Alla förutom jag gick och köpte godis, är fortfarande förkyld så kände mig så himla seg/svag liksom. Orkade inte gå.

Igår (fredag) var vi ute på stan hela dagen! Shoppade lite, åt lite och så. Gick hem, åt våfflor och sen kom Fred hit och alla fick gå på PÅSKÄGGSJAKT som Patrice hade fixat! Det var jättekul, massa gåtor och sådär. Sen vet jag inte vad vi gjorde tills vi skulle sova.

Idag har jag, Patrice, Anton och Victor varit på fotboll! Träningsmatch mellan Norrköping och Djurgården. Sjuuuuukt fint väder har det varit hela dagen så det var verkligen jätteskönt att sitta där i solen och kika. Ganska mycket folk också för att vara en träningsmatch! Efter matchen gick vi på stan en sväng och köpte lite mat, sen hem, åt flygande Jakob och snart ska vi gå på bio! Fred är också här.

Imorgon ska vi shoppa ännu mer och gå på något museum!



Måste även berätta att JAG BOKADE PRECIS EN RESA TILL SPANIEN DEN 17/5!!!! Två veckor till och med! Så då drar jag och Mathilda iväg!

Kan säga att det INTE tog 8 h med släpvagn att köra hit.. Åkte 07:15 typ och var framme 18:30.. Stannade och åt iofs men ändå.


Satt i kö i Stockholm i hundra år också.