NYTT JOBB

Hej allihopa! För några veckor sedan frågade en lärare mig på Facebook om jag skulle vara intresserad av att vikariera på mörsils skola. Självklart var jag det!! Så efter ett möte med rektor Angelica fick jag börja igår. Det var så himla roligt att träffa gamla lärare, gå i gamla korridorer och hålla lektioner i salar som man själv satt i för 4-5 år sedan! Åååh, saknat mörsil så mycket! Verkligen världens bästa skola och världens bästa personal!!

Igår hade jag 7A, 8A och 9A i matte och biologi. Idag var jag först elevassistent och spelade kort i cafeterian med massa elever, sedan från 13:00 till 15:30 var jag på fritids med massa småbarn och ÅÅÅÅÅHHHHH VAD SÖTA DOM ÄR!!! Vill hålla hand, bygga snögrottor och tjafsar om småsaker. Har inte sagt upp mig från tott än och kommer nog inte göra det heller utan jobba där ibland när dom behöver hjälp/på helger! Efter jag hade slutat åkte jag, Mathilda och Rebecca på Ica och handlade och nu ligger jag framför tvn och kollar supersize vs superskinny.

Alltså livet rullar verkligen på som det ska nu, är så glad!!!! Han här nedanför gör ju inte direkt livet sämre heller, världens mest omtänksamma kille 💞