Söderhamn

Hejsan!

Helgen som var var jag alltså i Söderhamn. Åkte till östersund på fredagen efter jobbet, åkte och skulle shoppa lite med A och V på lillänge men fanns INGEN parkeringsplats!!! Så vi åkte till lägenheten igen.

Sen kom Oskar, vi två drog på stan och kikade runt, sen gick vi på BBQ garden och köpte med oss mat till lägenheten. Gick dit igen och åt med Anton. Sen åkte vi iväg till Söderhamn runt kl 19-20 typ??? Kom dit vid elva men då sov jag. Vaknade av att Adam öppnade bildörren och skrämde mig.. sen åkte jag och Oskar hem till honom och hans pappa, syster och hennes pojkvän. Kollade lite på tv, sov.

På lördagen åkte vi (jag, Oskar, Ida och Martin) och åt frukost hos Oskars mamma. Massa frukt och toast gjord på tortillabröd! Kollade lite julfilm och sen åkte vi vidare på julmarknad x2! Efter det åkte jag och Oskar och hälsade på Oskars kompis (Joars) mamma + hennes man/gubbe, och så var vi där några timmar och myste på. Sen till Joars syster med familj och stannade en timme, seeeen till självaste Joar och Emelie haha. Där kollade vi på en ska bort, så mycket bättre och nå mer. Mat fick vi där också! Sen åkte vi hem typ runt 23-00, jag slocknade typ direkt nästan...

På söndagen var jag, Oskar och Adam på julmarknad. Fikade och sådär och sen hen till Oskars mamma och hälsade på en snabbis innan vi åkte mot Oskars faders hus igen. Packade ihop, lämnade adam och sen bar det iväg hemåt med några shoppingstopp och ett middagsstopp i Järvsö!



Nästa helg ska vi till Stockholm! Kommer bli sååå drygt att sitta i bilen så länge.. men kul! Jaja, tjingeling!