Jobbmässa och massa badning

Som sagt, köpte present till pappa i Åre. En T-shirtjävel för 900:- 😂 sen hem, höll på att dö av värmeslag, åkte till Sällsjö och firade pappa, Oskar kom dit med gullhunden också och åt tårta med oss! Sen badade vi i toresfallet. Det var KALLT men det gick att vara i ett tag. Jag och Alice var i rätt länge faktiskt, simmade och klättrade på stenarna i fallet haha. Sen tillbaka till Sällsjö och sen hem, minns inte riktigt vad vi gjorde? Tror vi kollade lite film. Sedan sov vi! 

Igår var vi till havstoa och.. Ja, badade benen iallafall! Det var bara vi där för det var inte så fint väder 😂 vi låg på en filt, under en filt.👍🏼 sen hem och kollade lite Harry Potter, städade, sen kom David D hit och kollade film, idol och spelade kort med oss! Sedan åkte dom hem. Det var trevligt!

Idag åkte jag och Mathilda på jobbmässa i Åre och träffade Alice där. Jag tyckte den var asdålig men jaja, vi var där iallafall. Sen åt vi på max och kollade lite i affärer, sen tog vi bilen tillbaka till järpen!

Nu ska jag beställa biljett till minifestivalen som ska vara i Sundsvall i helgen (lördag). Jag, Mathilda och Ebba ska dit! Vet inte vart vi ska sova men det löser sig alltid haha... Jaja, ha det!